2015-04-28 SauceStudio

Kiskutya panziónak csináltunk weboldalt

És igen, újabb mérföldkőhöz érkezett a SauceStudio: mostantól weboldalakat is készítünk. Az első megrendelésünk a CsiviHotel kiskutya panziótól érkezett, nekik csináltunk weboldalt, és mi készítettük a fotókat is a panzióról és persze a kiskutyákról.

A profilunkat épp most bővítettük ki a weboldalkészítéssel is, mostantól már nem csak videógyártást és fotózást vállalunk, hanem fel is építjük a weboldalt, ahol a megrendelő meg akarja mutatni az általunk készített videókat és fotókat. Persze referencia nélkül miért is bízna meg bennünk bárki, ezért hatalmas szerencse volt, hogy épp az egyik barátunk keresett embert arra, hogy az induló kisállat panziójának, a CsiviHotelnek weboldalt csináljon. Ő szerencsére megbízott bennünk látatlanban is, ezért nekiállhattunk.

Az elképzelés annyi volt, hogy egyszerű, letisztult, könnyen kezelhető és átlátható oldal legyen galériákkal, ami bármikor bővíthető. A végeredményről le sem tagadhatnánk, hogy a mi művünk, annyira a mi stílusunkban készült, de szerencsére a megrendelőnknek is ugyanez az ízlése, ezért nagyon örült, amikor meglátta a végeredményt.

A fotózás egy külön élmény volt, hiszen imádjuk a kutyákat, bár tény, hogy inkább a nagyobb kutyák tartoznak a kedvenceink közé, a CsiviHotelben viszont csak kistestű kutyákat látnak vendégül, de pár perc alatt összebarátkoztunk velük, kiderült, hogy nem a méret a lényeg, ők is ugyanolyan imádnivalóak mint a nagy kutyák, akikért mi vagyunk megőrülve. Emiatt aztán a fotózás és egy élmény volt, nem is munkának éreztük, hanem egy csodás napként marad meg az emlékeinkben.

A weboldalt megnézhetitetk, ha IDE KLIKKELTEK: csivihotel.hu

Itt pedig néhány fotó ízelítőként a munkáink közül a CsiviHotelből.