Multimédiás DVD ROM Programozás

DVD ROM készítés

Tovább a részletekhez
A Humantelex megbízásából a Raiffeisen Bank egyik rendezvényéről készült videókat kellett egy DVD-re összeállítanunk, de nem a klasszikus DVD formátumban, hanem automatikusan lejátszódó (autoplay), interaktív menüs számítógépes multimédia DVD ROM formátumban. Mi ennek a lényege? Az, hogy az elkészült DVD nem egyszerűen csak videókat tartalmazhat, mint egy klasszikus DVD, sokkal inkább úgy működik, mint egy weboldal: a menüjében klikkelgetni lehet, a főmenüből videós, szöveges, vagy akár prezentációs aloldalakra is el lehet jutni, és a klasszikus DVD-vel ellentétben nem csak egy almenü mélységig lehet felépíteni, hanem akármilyen struktúrában.

Maga a lemez hagyományos DVD lejátszóban emiatt nem is használható, számítógépben viszont a behelyezés után azonnal elindul, megjelenik a menü, elindul a háttérzene, és rögtön lehet kezdeni a böngészést.

A lemez menüjét a megrendelő által elkészített látványtervek alapján programoztuk, és a már korábban elkészült, valamint az eseményen általunk forgatott kisfilmek, előadások, prezentációk, és a hangulatfilmek kerültek a lemezre, melynek végül a sokszorosítását, felületnyomását, és a dobozcímkék legyártását is mi végeztük el.

  • Megosztás:

Munka jellege:
DVD menü programozás

Megrendelő:
Humantelex

Időpont:
2012. szeptember

Végeredmény:
100 db multimédia DVD ROM

KAPCSOLAT

Kérdése van? Meginna egy kávét velünk? Hajrá!