Ezek történtek velünk

híreink

Tovább a hírekhez

Kiskutya panziónak csináltunk weboldalt

És igen, újabb mérföldkőhöz érkezett a SauceStudio: mostantól weboldalakat is készítünk. Az első megrendelésünk a CsiviHotel kiskutya panziótól érkezett, nekik csináltunk weboldalt, és mi készítettük a fotókat is a panzióról és persze a kiskutyákról.

Tovább

Hagyományőrző nap katonákkal, néptáncosokkal, sliderrel és steadycam-el

Amikor megkerestek minket Püspökladányból, hogy szeretnének egy kisfilmet kérni az ottani hagyományőrző napról, elsőre azt se tudtuk, hogyan álljunk neki, ez új terep volt. Aztán felpakoltunk mindent biztos ami biztos, steadycam, slider, az összes objektív, mert bár kicsi rendezvényről volt szó, de mi azért ebből is a maximumot akartuk kihozni.  Tovább

Timelapse: nézni jó, csinálni nehéz

Imádom a timelapse videókat. Nézni. De csinálni… Na az korántsem olyan élvezet mint másokét nézni és elájulni tőle. Nem is az a fő gond, hogy rettentően idő- és munkaigényes, hiszen ez teszi igazán széppé, hanem az, hogy ahhoz, hogy jól sikerüljön, millió apróság kell.

Tovább

Vigyázz… Kész… Rajt???

sauce_logo_long_transparent_ujszin

Vagy mégsem rajt? Vagy mégis? Vagy mégsem? Aki már csinált weboldalt, az tudja, hogy miről beszélek. Végülis kész van a SauceStudio.hu. De még alakítsunk egy kicsit itt, egy kicsit ott. De van egy pillanat, amikor el kell indítani az oldalt, hiába érzed úgy, hogy nincs kész. Soha nem is lesz.

Tovább