Több mint 10 évnyi kereskedelmi televíziós tapasztalat után 2010-ben kezdtük el az elsősorban internetre szánt online videók készítését. Weboldalakra, YouTube-ra, Indavideóra, közösségi oldalakra készítettünk el 4 év alatt már majdnem 90 kisfilmet. 2015-ben pedig elkezdtünk weboldalakat is készíteni. Egyedi receptet használunk, ezért elégedettek velünk az ügyfeleink. De mi is ez a recept?

Ugyanúgy, mint amikor vacsorát rendelünk, a videógyártásban és a weboldalépítésben is lehet választani, hogy milyen “szakácstól” rendeljük meg azt a bizonyos vacsorát:

olyantól, aki azt állítja, hogy 110 féle méregdrága, rejtélyes és egzotikus nevű, különlegesnek kikiáltott hozzávalóból keveri ki azt, ami végül az asztalra kerül

vagy

attól, aki jó minőségű, de nagyságrendekkel olcsóbb alapanyagokból saját házi szószt kever ki, és ebből csinálja meg a vacsoránkat

Mi az utóbbi fajta “szakácsok” vagyunk, úgy gondoljuk, hogy a kevesebb néha több, és ha van szakértelem, tudás és gyakorlat, akkor a házi szósz végül sokkal finomabb lesz, mint méregdrága éttermi.

KAPCSOLAT

Kérdése van? Meginna egy kávét velünk? Hajrá!